Köpevillkor – Ernst Interiör AB

Företagsinformation:

Ernst Interiör AB
Organisationsnummer:556625-7597

Viktor Ewalds väg 10

269 41 Östra Karup

Handla på ernstinteror.se

Ernst Interiör säljer både till företag och privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via ernstinterior.se eller kontaktar via e-post butiken@ernstinterior.se Om du skulle ändra dig kan du självklart också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Vi hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss kontakta butiken@ernstinterior.se om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Ernst Interiör följa nämndens beslut.

Priser och betalning

Alla priser hos Ernst Interiör är inklusive moms. Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. 
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Leveranstid

Produkter levereras till den adress du uppgivit vid beställning i samarbete med våra logistikpartners. Vi erbjuder även dig att hämta ut beställda produkter direkt i vår butik och lager.

Vid frågor kontakta butiken@ernstinterior.se

Fraktkostnad

Kontakta butiken@ernstinterior.se

Alltid 14 dagars ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt (gäller ej företag) hos Ernst Interiör. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Observera att produkterna skall vara i väsentligen oförändrat skick för att ångerrätten ska gälla. Om du vill utnyttja din ångerrätt bör du kontakta oss via e-post på butiken@ernstinterior.se

14 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 14 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Ernst Interiör produkter till det värde som kunden du betalt för produkterna. Du som kund står för returfrakten, redan debiterad frakt och eventuella tilläggstjänster återbetalas ej. Om du har köpt en specialanpassad produkt gäller inte öppet köp, du kommer då informeras om det vid köptillfället och ha möjlighet att häva köpet. Möbelvårdsprodukter och hygien produkter ska returneras i obruten förpackning.

Reklamation

Hos Ernst Interiör har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt, reklamationsrätten gäller ursprungligt fel. Näringsidkare skall påtala eventuella fel i en produkt inom 20 dagar från leverans. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt till e-post butiken@ernstinterior.se

Returer

Vid retur av produkter eller material till Ernst Interiör skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig, om du tillhandahåller ett eget fraktsätt är det viktigt att det är spårbart. Ångerrätten är ej tillämplig för kunder som handlat i egenskap av näringsidkare.

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.