Träna stämbanden och gör dig redo att ropa in dina klipp - Det har blivit dags för auktion hos Ernst Interiör!

Lördagen den 30 september samlas vi i Östra Karup på Ernst Interiör för att slå till på fantastiska produkter. Det gäller att vara på hugget så att du inte går miste om den varan du gått och drömt om… 
Vilka produkter är det du kan fynda då? Jo - det kommer att finnas demoex av utemöbler för riktiga pangpriser, krukor, soffgrupper, fåtöljer, hammockar, solsängar, parasoller, växter, lagerrensning och mycket mer. Det kommer att bli ett riktigt tabberas det här! 
Butiken har öppet mellan 11.00 - 15.00. Auktionen startar kl 13.00 prick. Så se till att vara på plats i god tid innan så att du kan spana in vad som kan vara värt att plocka med sig hem. 
Inne i butiken har vi bullat upp med alla höstens nyheter bland innemöbler och interiörer. Detta vill ni inte heller missa! 
Inte nog med att auktionen kommer bjuda på fantastiska produkter. Caféet kommer att ha öppet som vanligt och erbjuda gó fika. Här kommer det att finnas en aktivitet för barnen där de har möjlighet att rita en riktigt snygg kanelbulle och vinna kanelbullar för hela familjen. Lagom till kanelbullens dag! 
Men hur kommer auktionen gå till? 
Alla varor som kommer att gå på auktionen är markerade med ett objekts nummer. Så se till att vara på plats i tid för att spana in vilka objektsnummer ni vill lägga bud på. Skriv även ner objektsnummerna ni vill buda på så att ni kan vara först på bollen.
Vår auktionsförrättare Johan kommer att utropa ett pris för objekten, därefter lägger ni ett lämpligt bud över det utsatta priset. Som sagt… det gäller att vara på hugget med era bud så att ingen annan lyckas vinna er vara. När Johan har utsett en vinnare får ni en kvittering på just den varan. För att kunna hämta ut varan betalar ni först i butiken sen visar ni upp kvittot när ni ska hämta ert objekt.
Betalar gör ni via swish eller kort inne i butiken. 
Mer information om hur det går till kommer att berättas av vår auktionsförrättare när det är dags!
På de demoex som inte är med i auktionen kommer vi att ha 40% rabatt på! 
Det här kommer bli kul - Vi ser fram emot att träffa er på auktion hos Ernst Interiör, lördagen den 30 september! 

UTSTÄLLARE?

Är du och ditt företag intresserade av att ställa ut på något av våra events? Klicka på knappen nedan för att läsa mer.